Guia per comprar entrades d’Estocolm 2016

El proper dijous, 26 de novembre, es posarà a la venda una primera tanda d’entrades per als diferents assajos i gales del Festival d’Eurovisió 2016, ja que a primers de 2016 se’n tornaran a vendre més. Aquest cop, però, la venda començarà dijous, a partir de les 10 del matí, i a través de la pàgina web AXS.com, a on caldrà haver-se registrat prèviament. Tal com ha passat en edicions anteriors, a les 9.30h del matí s’obrirà una sala d’espera virtual per començar a fer cua abans no arribi el torn de comprar els tiquets.

En total, es posaran a disposició dels fans entrades per a 9 gales: els 2 assajos de cada semifinal i de la gran final de dissabte, així com dels shows que seran televisats i on es decidiran els guanyadors. Hi ha un límit d’entrades a la venda per a cada persona: 15 en el cas dels assajos de les semifinals; 10 per a les semis de dimarts i de dijous. En el cas de la gran final, tan sols es podran adquirir, com a molt, 8 entrades per a cadascun dels assajos, i 4 per a la gala de dissabte 14 de maig.

Els preus encara no s’han fet públics; la televisió sueca SVT tan sols ha comunicat que les entrades més barates costaran 11 euros. Tot i això, els paquets que s’han posat a disposició dels socis dels diferents clubs nacionals d’Ogae costen 415€, i inclouen les gales de dimarts, dijous i dissabte a més dels assajos generals de cadascuna d’elles els vespres dels dies previs.

Aquest preu ha estat força discutit per diferents membres de la xarxa Ogae, que l’han considerat abusiu. Per al Festival de 2015, les entrades que es varen posar a la venda oscil·laven entre els 14€ dels assajos de les semifinals als 390€ de la millor localitat per veure la gran final de dissabte que va guanyar Suècia. Els tiquets de 2015 es varen esgotar en poc més de 20 minuts després d’haver estat posats a la venda.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »