Croàcia s’afegeix a la festa d’Estocolm, on hi haurà rècord de participants

Ho ha confirmat avui la xarxa Eurovisió. Croàcia és el darrer país a inscriure’s per participar a Estocolm 2016. D’aquesta manera, a Suècia, es tornaran a trobar tots els països de l’antiga Iugoslàvia. I amb aquesta darrera incorporació, seran 43 els països els que lluitaran per la victòria el proper mes de maig a la capital sueca, igualant el rècord que ja es va assolir els anys 2008 a Belgrad i 2011 a Düsseldorf. La llista, segons la UER, ja està tancada, de manera que a Estocolm tindrem una semifinal amb 18 participants, una altra amb 19 i 6 finalistes a l’espera de rivals dissabte 14 de maig, on prendran part 26 països.

(Foto: Eurovision.tv)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »