Àustria concedeix 4 guardons al Festival d’Eurovisió 2015

La darrera edició del Festival d’Eurovisió, celebrada el passat mes de maig a Viena, ha estat guardonada amb 4 premis en la gala de l’Austrian Event Award, un certamen que distingeix els principals esdeveniments públics que se celebren cada any en aquell país. En  l’acte de lliurament dels premis, que ha tingut lloc al Centre del Disseny de Linz, el Festival d’Eurovisió 2015 ha rebut el Premi d’Or en la categoria d’esdeveniments de caràcter internacional. També se l’ha distingit amb el premi especial a l’esdeveniment més que ha tingut una major cura del medi ambient. La ViennaSphere, la cúpula inflable amb que va recórrer diverses ciutats europees, entre elles Barcelona, per tal de promocionar el Festival 2015, també ha rebut el primer premi en la categoria d’esdeveniments públics de caràcter cultural, social o benèfic. Finalment, l’Eurovision Village que es va muntar just davant l’Ajuntament de Viena durant la setmana del Festiva, ha rebut el guardó de bronze en la mateixa categoria.

(Foto: La ViennaSphere; Event Award)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »