Sheldon Riley guanya el premi al vestuari més notable de Torí’22; Chanel, segona

Australia’s Sheldon Riley at the Eurovision Song Contest 2022 Grand Final

Sheldon Riley ha guanyat el You Are A Vision Award, el premi concedit pel web belga songfestival.be. Riley va vestir una espectacular bata de 40 quilosm tant a la semi com a la gran Final de Torí. Per votació dels fans, Chanel ha acabat en la segona posició i Subwoolfer, tercers. Es tracta de la primera edició d’aquest premi, que neix per substituir el popular Barbara Dex. Poc abans de la celebració Torí’22, Songfestival va decidir suspendre per sempre més el Barbara Dex perquè el públic tenia la sensació que estava votant els artistes pitjor vestits de cada edició del Festival, quan els promotors d’aquesta distinció el que pretenien era guardonar al vestuari més creatiu i innovador. Com que el Barbara Dex ja estava viciat, la solució adoptada va ser eliminar-lo i crear una nova convocatòria que, amb un nom diferent, triat per consulta entre els fans, deixés ben clar des del començament que el que es pretenia era premiar el vestuari més notable del show. En l’edició d’enguany, San Marino ha acabat en quarta posició.

(Foto: Sarah Louise Bennett via Eurovision.tv)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »