Sam Ryder estrena una nova versió de l'”Space man”, dedicada al 70è aniversari del regnat d’Isabel II

Sam Ryder ha publicat una nova versió de l'”Space man” amb què va aconseguir el segon lloc a Torí. La reedició s’ha fet amb motiu del 70è aniversari del regnat d’Isabel II i va ser presentada oficialment dissabte, en un concert multitudinari davant del palauuna granota que duia estampada la bandera del Regne Unit. El concert, que va ser retransmès en directe per la BBC, va tenir una audiència de 13,3 milions de telespectadors, amb un 74% de quota de pantalla. Entre d’altres, i junt a Ryder, hi van prendre part artistes de renom internacional, com ara Diana Ross i Rod Stewart. La reina Isabel tan sols hi va fer acte de presència al final del concert. Havia justificat la seva absència amb una indisposició des de dijous. Vestida totalment de verd llkuent, la reina va sortir al balcó de Buckhingham Palace per saludar els milers de persones que seguien en directe del concert. Hi va aparèixer acompanyada del seu fill Carles, príncep de Gal·les; de Camila Parker, el seu nét Guillem, duc de Cambridge, i Kate Middleton; i el nét, el príncep George de Cambridge.

(Fotograma de la retransmissió de la BBC)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »