Més públic i creació d’una fan zone, novetats del Benidorm Fest 2023

TVE deixarà entrar més públic per presenciar en directe les gales del Benidorm Fest 2023, i l’Ajuntament de la ciutat habilitarà una fan zone, en què hi haurà pantalles gegants per seguir les eliminatòries. Benidorm, a més, tindrà un passeig de les estrelles, a l’estil del que hi ha a Hollywood. Són les principals novetats de la pròxima edició del certamen, en què s’escollirà la representació espanyola al Festival d’Eurovisió de 2023. Pel que fa a l’aforament del Palau d’Esports l’Illa, TVE es va veure obligada a respectar els protocols de prevenció de la covid-19; però de cara a 2023, segons explica la direcció del Palau, el Benidorm Fest podria triplicar l’aforament de la primera edició. Enguany van presenciar en directe les gales 1.000 persones a la grada i 700 a peu de pista. El Palau, però, pot acollir fins a 8.000 espectadors asseguts, més els que puguin cabre a peu de pista. Finalment, i a iniciativa de RTVE, Benidorm estrenarà una mena de passeig de la Fama, en què quedaran registrats els noms de tots els artistes guanyadors del Benidorm Fest. Tot i que encara no se n’ha decidit la ubicació definitiva, TVE explica que el nou espai segurament s’habilitarà al passeig Marítim de la platja de Llevant.

L’Ajuntament de Benidorm ha fet una valoració molt positiva de la repercussió del certamen. Així, per exemple, l’ocupació hotelera va arribar al 60% en plena temporada baixa. En declaracions a TVE, Jesús Carrobles, regidor de Festes, Festivals i Esdeveniments de Benidorm, també ha fet un bon balanç de la injecció econòmica que ha suposat la Pre per a la ciutat, tot i que no n’ha detallat els números. El compromís inicial de TVE amb l’Ajuntament i la Generalitat Valenciana era organitzar el Benidorm Fest fins al 2024; tot i que no es descarta que el contracte s’amplïi a causa de l’èxit de la convocatòria.

(Foto: TVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »