La presidenta d’Escòcia alimenta les especulacions sobre Eurovisió 2023 a Glasgow

Desitjàvem que Eurovisió s’hagués celebrat a Ucraïna però entenem que en les circumstàncies actuals això és impossible. Malgrat tot, em ve al cap un pavelló perfecte a la riba del riu Clyde!” Són paraules de Nicola Sturgeon, presidenta d’Escòcia en un piulet a Twitter. I el pavelló a què fa referència és l’OVO Hydro de Glasgow, ubicat als afores de la ciutat. Sturgeon acaba el piulet explicant que el seu Govern “està contenta de parlar-ne amb la BBC, l’Ajuntament de Glasgow, Eurovisió i altres“. L’OVO Hydro té lliure entre el 26 d’abril i el 26 de maig; entre l’espectacle de ball ‘Magic Mike‘, basat en la pel·lícula del mateix títol, i el concert d’André Rieu. Sturgeon no ha estat l’única que s’hi ha pronunciat: l’alcalde de Londres, Sadiq Khan, també hi ha ficat cullerada: en un piulet al seu compte oficial a Twitter, el polítc ha dit que “els londinencs donarien la benvinguda a Eurovisió amb els braços oberts. Estem preparats per oferir-nos i donar suport a Ucraïna acollint un festival que retrà homenatge i distingirà els ucraïnesos, i que també celebrarà el millor del Regne Unit.” El que és cert és que la BBC accepta l’encàrrec d’organitzar el certamen. Tot just després de què Eurovisió fes públic que Ucraïna no seria la seu de l’edició de 2023, la BBC va piular un curt missatge de tres frases, en què assegura que “per descomptat parlarem de l’organització del Festival” amb Eurovisió.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »