Ucraïna demana a Eurovisió continuar negociant sobre el Festival de 2023

Ucraïna no està d’acord amb la decisió presa per la Unió Europea de Radiodifusió, perquè ens hen trobat amb els fets sense haver discutit la possibilitat d’altres opcions“. Contundent declaració conjunta del ministre de Cultura i Informació d’Ucraïna, Oleksandr Tkachenko, i de la directora de la cadena estatal de televisió, Mykola Chernotytskyi. La carta la signen, també, Ruslana i Oleg Psyuk, líder de Kalush Orchestra. Segons publica el web oficial del Govern ucraïnès, el país “va guanyar d’una manera neta el Festival de 2022 i complia totalment amb les condicions, i dins del període de temps especificat perquè s’aprovés l’organització del show a Ucraïna; va aportar respostes i garanties quant a seguretat, i recintes potencials per acollir el concurs.” Per al Govern, “organitzar Eurovisió 2023 a Ucraïna hauria estat un senyal potent de què el món actualment ens dona suport. Demanarem que aquesta decisió sigui canviada perquè creiem que som capaços de complir totes les promeses que hem fet, tal i com hem emfasitzat contínuament a la Unió Europea de Radiodifusió. És per això que demanem que continuïn les negociacions per acollir el Festival a Ucraïna.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »