Armènia envia Brunette a l’OGAE Song Contest i Croàcia, VLAHO ft. Zsa Zsa

Un parell de clubs més! I ja en van 16. OGAE Armènia ha escollit Brunette i el seu tema ‘Smoke bread‘ per a l’OGAE Song Contest 2022. La peça, que va ser estrenada el passat mes de juny, ja porta gairebé dos milions de clics a YouTube. Per la seva banda, els socis d’OGAE Croàcia han triat el ‘Flowerpot‘ de VLAHO i Zsa Zsa. En aquest últim país es va fer una llista amb 30 candidatures, entre les quals hi havia temes d’Albina, Severina, Doris Dragovic, Mia Dimšić , Sara Jo, Feminnem i Tia. Van votar els socis del club i un jurat que integraven presidents de 12 clubs internacionals d’OGAE i tres editors d’eurowebs. La cançó guanyadora va acumular 234 punts. En segon lloc, amb 227, va acabar el tema ‘Ovo je ljubav‘ de Kameny ft. Vanna, i en tercer, el ‘Kad ljubav‘ de Damir Kedžo, amb 225.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »