Julen representarà Andorra a l’OGAE Song Contest amb ‘Una cançó’

Per fi! Julen Gerrikabeitia representarà Andorra a l’OGAE Song Contest 2022 amb Una cançó. L’artista es va donar a conèixer fent covers de temes ja coneguts, però amb lletres pròpies. De fet, ‘Una cançó‘ és el seu primer tema propi. El clip oficial de la peça es va enregistrar entre Cardedeu i Barcelona el passat mes de desembre, amb tot d’amics i companys de la Universitat com a figurants. Dissenyador gràfic de professió, Julen ha fet un gir a la seva carrera professional, composant, cantant, tocant el piano i la guitarra. Ha format part de l’equip dels musicals ‘Across the Univese‘ i ‘Els Miserables‘. Formant part del grup In Crescendo, va guanyar el talent show de TV3 Oh Happy Day. Actualment canta a la companyia de Dàmaris Gelabert i a The Grow Up Singing Band. Amb la canço amb què representarà Andorra a l’OGAE Song Contest, l’intèrpret enceta la seva trajectòria artística en solitari. Julen ha passat l’estiu fent una gira per diversos punts de Catalunya, a què tan sols li queda un sol concert, aquest pròxim diumenge a la festa de la Verema de Cubelles. En la votació interna d’OGAE Andorra, Julen ha superat artistes com Miki Núñez, Suu, Buhos, els Amics de les Arts, Blaumut, Txarango, Lildami i Gertrudis, entre d’altres. Andorra és el dissetè club a fer pública la seva tria per al concurs d’enguany.

(Foto: Instagram oficial de l’artista)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »