L’MTV censura l’actuació de Måneskin perquè Victoria de Angelis mostra un pit per accident

La cadena MTV va censurar ahir l’actuació de Måneskin en l’acte de lliurament dels Video Music Awards, que es feia a New Jersey (Estats Units). Els italians hi varen interpretar el seu darrer èxit, ‘Supermodel‘; Damiano David, el líder de la banda, va sortir a l’escenari amb una peça de cuir negre que li deixava totalment lliures el pit i el cul. De fet, i en els primers moments de l’actuació, l’artista es va girar d’esquenes al públic per mostrar el cul i moure’l sinuosament davant les càmeres. La realització, però, només es va escandalitzar quan a Victoria de Angelis, guitarrista del quartet, se li va caure accidentalment la peça de roba que li cobria únicament el pit dret. L’esquerre quedava totalment al descobert però el mugró el duia tapat amb un suport metàl·lic en forma de cor.

Moment de l’actuació de
Måneskin

A partir d’aquell instant, la cadena va censurar fins a quatre cops l’actuació en directe dels guanyadors de Rotterdam’21, emetent en el seu lloc plànols generals, prèviament enregistrats, del recinte en què se celebrava la gala. El darrer cop, 23 segons d’imatge mentre Damiano David, cul enlaire, continuava cantant la peça amb què tot just acaben de guanyar el Disc de Platí a Itàlia. Tot i la censura Måneskin va guanyar el premi al millor vídeo alternatiu en el transcurs de la cerimònia.

(Fotos: fotogrames de la retransmissió dels MTV VM Awards)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »