El Benidorm Fest, premiat al FesTVal

Un èxit transversal que va unir diferents generacions al voltant de la música i el veterà festival musical“. És el que ha valorat el Jurat del FesTVal de Vitòria per concedir un dels seus guardons al Benidorm Fest. El veterà festival de la televisió espanyola ha considerat que la Pre del passat mes de gener ha “ressuscitat un espai clàssic de la televisió, modernitzant-lo i aconseguint captar l’atenció de l’audiència“. La Final del Benidorm Fest va aconseguir un 21% de quota de pantalla; gairebé 3 milions d’espectadors. Es calcula que més de 10,7 milions de persones van veure algun moment de qualsevol de les tres gales. L’etiqueta #BenidormF va ser trending topic a Espanya durant 10 hores i líder mundial durant tres.

El FesTVal també ha premiat La Gran Consulta de TVE, que ha recorregut tot Espanya per demanar a la gent quin paper ha de tenir un mitjà de comunicació públic. Des de l’inici de la campanya, TVE ha rebut 133.000 propostes que ajudaran a redactar un llibre blanc. L’autobús del programa ha recorregut 32.000 quilòmetres i ha fet parada en 30 ciutats. L’espai, conduït per María Eizaguirre, ha suposat 35 programes i 52 hores d’emissió. El Jurat de FesTVal ha guardonat l’espai “per idear i posar en marxa una campanya transmèdia que ha recorregut Espanya amb la finalitat d’apropar-se al públic, conèixer de primera mà les seves inquietuds, els seus gustos i quina és la radiotelevisió pública que vol i la funció que la ciutadania espera d’ella“. Els premis seran atorgats en una gala de clausura que es farà aquest pròxim dissabte dia 10 de setembre.

(Foto: @Eurobloc)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »