La Barcelona Eurovision Party de 2023 tindrà tres dies de festa en tres escenaris diferents i WRS en serà un dels conductors

Tres dies de festa, en tres escenaris diferents de la ciutat i amb WRS com a conductor del show de divendres. Són algunes de les novetats de la Barcelona Eurovision Party de 2023, que s’han presentat aquesta tarda en roda de premsa en un cèntric hotel de la capital catalana. La primera cita de la Barcelona Eurovision Party de l’any que ve serà dijous 23 de març a l’Arena Aire, a l’Eixample. En aquest cas es tractarà de l’Eurofan Club, que no és altra cosa que una sessió de discoteca amb música eurovisiva, punxada per diversos DJ d’OGAE i per als eurofans locals i els que visitin la ciutat amb motiu de la festa. La sessió començarà a mitjanit. L’endemà, a partir de les 20h i a la sala Apolo, al Paral·lel, hi haurà l’EuroQueens Night, una festa amb actuacions de diverses drags. Ja confirmades les performances de Barei, Ronela Hajati i Efendi. El show es perllongarà fins a la mitjanit. Prèviament, a la tarda, es farà la Pink Carpet a l’hotel M, a què tan sols podrà assistir la Premsa acreditada. I dissabte, a partir de les 20h i al Sant Jordi Club, a Montjuïc, el concert, en què prendran part diversos representants eurovisius del Festival que se celebrarà l’any que ve al Regne Unit. També hi han confirmat assistència altres figures ben conegudes pels eurofans: la portuguesa Suzy, habitual en l’eurocircuit de festes, la búlgara Poli Genova, la maltesa Destiny, l’australiana Dami Im, i l’espanyola Eva Santamaría. Els organitzadors estan negociant la retransmissió del concert per televisió, encara no se sap si finalment serà betevé qui ho faci, com aquest passat mes de març.

La party també ampliarà les dimensions de l’escenari principal de la cita, que enguany tindrà 20 metres linials. L’any passat en va tenir sis. Les entrades ja s’han posat a la venda avui mateix; des de les 19h. El paquet de tiquets per accedir els tres dies costa 65€. Entrar a la sessió de dijous costarà 12€; els tiquets per a l’EuroQueens de divendres, 20€ i l’entrada general de dissabte, 40€. Si es vol entrar una hora abans del concert, el tiquet costarà 55€. En l’acte de presentació també hi ha assistit el regidor de Turisme i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona, Francesc Xavier Marcé. El polític ha garantit el suport municipal a la Barcelona Eurovision Party i n’ha felicitat els organitzadors perquè estan donant exemple de com “crear tendència, que és una cosa que ens costa molt i que ens pertoca fer als barcelonins“. Marcé també ha dit que “ens hauria encantat que (Chanel) hagués guanyat i que el Festival s’hagués celebrat a Barcelona“.

(Foto: Eurobloc)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »