OGAE Andorra vota internament si es retira del Song Contest per la presència de Rússia en el certamen

OGAE Andorra ha organitzat una votació interna per decidir si el club es retira o no de l’OGAE Song Contest 2022, com a mesura de protesta per la presència del club de Rússia en el concurs. OGAE Internacional va preguntar dilluns passat al club andorrà si se’n retiraven o no, sense afegir cap informació sobre la polèmica. Un cop confirmada inicialment la presència d’Andorra al concurs, el club va sol·licitar més informació a OGAE Internacional, però mai no n’ha obtingut resposta. El cas ja ha dut els clubs oficials d’Ucraïna, Alemanya i el Regne Unit a retirar-se de la competició per la presència de Rússia, representada enguany per un artista que dóna suport a la invasió, la guerra i el règim de Putin.

En una consulta interna sobre el cas al llarg d’aquest matí, la direcció d’OGAE Andorra ha decidit organitzar una votació secreta entre els socis del club per decidir què fer finalment. Segons ha pogut saber l’Eurobloc, sembla que l’opció majoritària entre els socis més actius d’OGAE Andorra és retirar-se del certamen. La direcció del Club demanava que hi hagués una participació significativa, en l’enquesta, per tal de donar validesa a la decisió; almenys, arribar als 35 socis que van votar en la darrera edició del Song Contest. Si Andorra finalment es retira de l’OGAE Song Contest 2022, seria el tercer club en mostrar públicament el seu desacord amb la participació de Rússia. En un piulet a Twitter aquesta passada setmana, OGAE Sèrbia ha desqualificat la proposta del club d’Ucraïna, considerant que les demandes que feien, sol·licitant l’exclusió de Rússia, són “injustificades“.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »