TVE rep 876 cançons per al Benidorm Fest 2023

TVE ha rebut 876 cançons per al Benidorm Fest 2023. Ho va fer públic ahir l’Ens públic, un cop dilluns a la nit va finalitzar el termini per enviar les cançons candidates. 482 temes han estat enviats responent a la crida que havia fet TVE per participar en el certamen. Les altres 394 propostes van ser enviades directament per companyies discogràfiques; el doble que la primera edició del Festival. En total, però, per al 2023 s’han presentat 10 cançons menys respecte la primera edició de la Pre.

Segons TVE, entre les candidatures hi ha temes enviats per “cares conegudes“: “Presència de tots els gèneres, artistes i compositors, inclosos noms coneguts de l’escena alternativa, eurovisius, artistes amb grans comunitats a tiktok i comebacks de grups que van triomfar als anys 90 i els 2000“. També hi ha propostes d’artistes que prèviament han participat en un talent show, i fins i tot “algun candidat que vol repetir la seva experiència de l’any passat a Benidorm“, segons la Cadena. Varry Brava ja ha desmentit, a través de Twitter, que es tracti d’ells. De moment, hi ha confirmats Siderland, Fran Triguero, Jonathan Dasilva, Bad Gyal, Natalia Lacunza i Iris Penche.

En general, segons publica TVE en un comunicat de Premsa, en aquesta nova edició del Benidorm Fest es detecta un “increment de la professionalització” de les propostes enviades. En les darreres 24 hores, TVE va rebre 150 temes. L’artista més jove que ha enviat tema complirà 16 anys l’any que ve i el més gran, en farà 76 enguany, que segons la Xarxa podria tractar-se de Karina.

TVE ja ha començat a escoltar totes les cançons enviades per fer-ne una tria. En total, en el Benidorm Fest de 2023 participaran 16 candidatures en un show que es farà entre el 31 de gener, el 2 i el 4 de febrer. Les cançons les tindran escollides i es faran públiques aquest mes d’octubre, tal i com a reconegut la cap de Comunicació de RTVE, María Eizaguirre. Els candidats seleccionats hauran d’enviar el màster del tema al llarg del mes de novembre, per tal de començar a treballar la producció de les gales.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »