Suècia guanya el Second Chance; Rigoberta Bandini, tercera

Suècia ha guanyat l’Ogae Second Chance 2022. Representada per Medina amb ‘In I dimman’, els escandinaus han sumat 314 punts, i han deixat Finlàndia segona amb 293. Els finlandesos s’han quedat amb la plata representats, aquest cop, per Bess i el seu tema ‘Ram pam pam‘. Espanya, amb l'”Ay mamá” de Rigoberta Bandini, ha quedat tercera amb 241. Han completat el Top 5 d’aquesta nova edició del certamen virtual Itàlia, quarta amb 240 pel ‘Ciao ciao‘ de La Rappresentante di Lista, i França, cinquena amb 213 (Pauline Chagne amb ‘Nuit Pauline‘). En total, en l’Ogae Second Chance hi han pres part 27 països, que van escollir la seva representació a Torí amb una preselecció nacional.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »