TVE publicarà la llista de participants del Benidorm Fest’23 dijous 27

TVE publicarà la llista dels 16 participants de la segona edició del Benidorm Fest dijous de la setmana que ve. Ho farà en un programa especial que s’emetrà en directe tot just del Telediario 2 per La1 i RTVEPlay i que presentaran Inés Hernand i Rodrigo Vázquez. En el transcurs de l’espai, TVE parlarà sobre la trajectòria musical de cada candidat i la motivació per presentar-se a la Pre i donarà pistes sobre els temes amb què competiran. TVE, en total, va rebre 876 propostes musicals que encara està acabant de valorar. El termini per presentar-les va finalitzar el passat 10 d’octubre. En el programa participaran artistes de la primera edició del Benidorm Fest; entre ells, la catalana Chanel, tercera a Torí el passat mes de maig. Just a l’endemà, a les 10h, TVE farà una roda de premsa de donar més detalls sobre la segona edició de la Pre i presentar els 16 artistes seleccionats.

(Foto: TVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »