Les entrades per a la Final del Benidorm Fest’23 s’esgoten en tan sols 37 segons

Ni un sol minut! Les entrades per assistir a la gran Final del Benidorm Fest’23 s’han esgotat en tan sols 37 segons. N’hi havia 1000 i s’han posat a la venda aquest migdia, a través del web entradasatualcance.com, però han volat gairebé ipso facto. A les 12 en punt, el web on s’havia de tramitar la venda registrava 1.674.470 visites, amb un pic de 219.965 persones connectades simultàniament. El 95,46% de les visites era espanyol, principalment, de Madrid, Barcelona, València, Sewvilla, Alacant, Granada i Múrcia. Des de fora de l’Estat, el major volum de trànsit arribava des del Regne Unit, seguit de França, Suïssa, els Estats Units, Alemanya, Itàlia, Suècia i Noruega, segons dades d’Entradas a tu alcance facilitades a TVE. Les entrades per assistir a les semis, que es van posar a la venda la setmana passada, també es van esgotar en temps rècord.

Vist l’èxit en la venda de les entrades, es pot assegurar que l’interès dels fans per la Pre espanyola només es pot comparar amb el que va generar la tria dels representants espanyols al Festival en els primers anys d’Operación Triunfo. Ho certifica també el fet que el Benidorm Fes hagi rebut el premi Iris de la Crítica 2022, que concedeix l’Acadèmia de la Televisió. El Jurat, que integraven crítics, periodistes i comentaris de diversos mitjans, l’han valorat per ser “un esdeveniment transmèdia que ha revitalitzat la marca Eurovisió i ha posat en valor la tasca de servei públic de RTVE“. Aquest no és pas el primer guardó que rep el certamen; anteriorment ja se li havien atorgat premis al FesTVal de Vitòria, el Premi Turisme Ciutat de Benidorm, el Premi Turisme de la Comunitat Valenciana i i el Premi Especial dels Aquí TV.

(Foto: TVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »