Irlanda enviarà Nicky Byrne, ex membre de Westlife, a Estocolm

irish flag

Nicky Byrne, excomponent de la boyband Westlife, representarà Irlanda a la pròxima edició del Festival d’Eurovisió i ho farà amb el tema ‘Sunlight‘. Byrne n’és un dels autors, junt a Wayne Hector i Ronan Hardiman. L’anunci el va fer ahir la cadena pública RTE, que té dipositades moltes expectatives en aconseguir un bon resultat a Estocolm 2016. Nicky Byrne, de 37 anys, va ser un dels integrants de la banda Westlife, que es va desintegrar l’any 2012. Amb ells, l’artista va vendre 45 milions de discos arreu del món. Byrne, portaveu del jurat irlandès a Eurovisió en les 3 darreres edicions del Concurs, també va ser número 1 a Irlanda amb l’himne de la selecció nacional del seu país durant el Mundial de futbol de 2002, ‘Here come the good times‘. La RTE ha destacat que enguany participarà al Festival amb un equip de renom internacional. Wayne Hector ha escrit temes per a One Direction, Nikki Minaj, Britney Spears i Jason Derulo, entre d’altres artistes d’èxit internacional. Ronan Hardiman, per la seva banda, va escriure tota la banda sonora de The Lord of the Dance, dirigit pel coreògraf Michael Flatley. El tema ‘Sunlight’ serà presentat oficialment en un programa televisiu que s’emetrà el proper dia 13 de febrer.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »