Dilluns, repartiment de participants a les semifinals d’Eurovisió 2016

El pròxim dilluns 25 de gener es farà a l’Ajuntament d’Estocolm el sorteig que determinarà els 18 països que participaran en la primera semifinal d’Eurovisió 2016 i els 19 que ho faran en la segona. Israel ha demanat enquadrar-se en aquesta darrera, perquè la primera coincideix amb el Yom Hazikaron; el dia en què el país homenatja les víctimes del terrorisme i els soldats caiguts. En el mateix acte, que començarà a les 11.15 hores del matí i que serà retransmès en streaming a través dels webs Eurovision.tv i de la cadena pública sueca SVT, es determinarà en quina meitat de cada semi haurà de cantar cadascun dels participants. Serà més endavant que els productors del Festival decidiran l’ordre exacte en què els tocarà fer-ho, en el show en què hagin quedat enquadrats. També el proper dilluns, es sortejarà quina semifinal estan obligats a retransmetre cadascun dels Big 5 i Suècia. Alemanya ha sol·licitat retransmetre la segona.  Finalment, i també en la mateixa cerimònia, es farà públic l’eslogan del Festival d’enguany i l’Ajuntament de Viena farà traspàs de la insígnia d’Eurovisió a l’alcaldessa de la capital sueca, Karin Wanngard.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »