Alexander Ivanov representarà Bielorússia amb ‘Help you fly!’

Belarus flag

BIELORÚSSIA

Alexander Ivanov, ‘Help you fly!

Música: Víctor Drobysh

Lletra: Mary Susan Applegate

Alexander Ivanov, també conegut artísticament amb el nom d’Ivan, va guanyar anit la final bielorussa, celebrada a Minsk, i va aconseguir el passaport a Estocolm. L’artista, de 20 anys, va defensar el tema ‘Help you fly!‘, composat per Victor Drobysh i escrit per la nordamericana Mary Susan Applegate, autors també del tema ‘Party for everybody‘ de les Buranovskiye Babushki, que varen representar Rússia al Festival d’Eurovisió de 2012. Applegate en va escriure les parts en anglès; ha composat, entre d’altres, per a Modern Talking i és l’autora del tema ‘The power of love‘ de Jennifer Rush.

En la final celebrada anit a la capital bielorussa, Ivan va superar per 678 vots telefònics a Napoli, que concursava amb la cançó ‘My universe‘. No hi va haver jurat d’experts, de manera que la decisió final va correspondre únicament als espectadors. Prèviament, i després de dues rondes d’audicions entre novembre i desembre passats, un comitè d’experts havia triat els 10 finalistes que varen prendre part en la gala d’anit.

http://www.tvr.by/news/kultura/_predstavit_belarus_na_evrovidenii_2016/

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »