Malta torna a enviar Ira Losco a Eurovisió; ara amb ‘Chameleon’

malta flag

MALTA

Ira Losco; ‘Chameleon (Invincible)

Autora: Ira Losco, Howard Keith Debono (Talkback)

 

 

Ira Losco va guanyar anit el dret a representar per segon cop Malta al Festival d’Eurovisió, després d’imposar-se a la final nacional, que va tenir lloc al Mediterranean Conference Centre de la Valetta. L’artista, de 34 anys, es va imposar a 13 candidats més interpretant el tema ‘Chameleon (Invincible)‘, composat per ella mateixa junt a Howard Keith Debono. En segon lloc va quedar Brooke amb el tema ‘Golden‘. El resultat de la final el varen decidir un jurat que integraven 5 experts més el televot dels espectadors.

REN_5595

L’artista, que va trepitjar per primer cop els escenaris amb la banda juvenil Tiara quan tenia 16 anys, va quedar segona amb ‘7th Wonder‘ al Festival de 2002, a tan sols 12 punts de la letona Marie N, que va vèncer amb ‘I wanna‘. Losco té 4 albums al mercat i ha aconseguit ja una vintena de premis. Al 2003 va ser la veu del ‘Reaching higher‘, l’himne oficial dels Jocs dels Petits Estats, que es van fer a Malta. Ha actuat en 15 països i s’ha implicat constantment en la lluita per diversos drets. A més de participar en concerts benèfics, és una ferma defensora dels drets de la comunitat LGTB i dels animals. També ha fet campanya en contra del bullying.

Podeu veure la interpretació que Losco va fer anit al Malta Eurovision Song Contest a la Valetta clicant el següent enllaç:

Ira Losco; ‘Chameleon (Invincible)’

(Fotos: Times of Malta i TVM)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »