Loreen i Edurne formaran part del jurat de plató a “Objetivo Eurovisión”

Loreen, guanyadora del Festival de 2012; Edurne, representant espanyola l’any passat a Viena, i l’hispano-alemany Carlos Marín, integrant del grup Il Divo, formaran part del jurat d’experts d'”Objetivo Eurovisión“. El show l’emetrà en directe La1 el proper dilluns 1 de febrer a partir de les 22.30h  i tindrà lloc als estudis que TVE té llogats a Adisar Media a Villaviciosa de Odón (Madrid). La gala comptarà també amb un jurat internacional. L’Ens públic encara no ha desvetllat els noms dels professionals de la música, la ràdio i la televisió que l’integraran. El representant espanyol a Estocolm també el triarà el vot dels espectadors a través dels missatges SMS i les trucades telefòniques.

(Foto: Eurovision.tv)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »