Barei podria retocar el seu tema i Xuso Jones rebutja que el jurat d’experts l’afavoreixi

Barei no descarta fer nous canvis en el seu tema ‘Say yay‘ si és ella finalment qui representa Espanya a Estocolm. Ho ha afirmat aquesta tarda durant la videotrobada amb els fans que TVE ha retransmès en directe i en streaming a través del seu web. L’artista ha explicat que aprofitaria ‘fins al darrer moment‘ per millorar la seva proposta, que actualment és el número 1 en descàrregues a la plataforma iTunes. Barei ha afegit que no s’esperava la bona acollida que està tenint la seva cançó perquè ‘la majoria no em coneixia feia un mes‘. Barei ha explicat que la idea de presentar-se a la preselecció va venir del seu mànager, Dámaso Caminero. Va ser ell qui va contactar amb TVE abans que Barei ho sabés. Posteriorment ella hi va donar el vist-i-plau i va enviar més temes perquè TVE la conegués i triés amb quina cançó podria competir en una preselecció, però a mig procés va decidir començar de zero i composar-ne una expressament per a l’ocasió. Naixia així ‘Say yay‘. A preguntes dels fans, Barei ha dit que actualment està preparant molt la seva veu de cara a la final de dilluns, perquè ‘és súperxunga, la interpretació‘. Per això, a més de 30 minuts de meditació diària visualitzant la seva actuació, Barei també es dedica a córrer per afagar més capacitat pulmonar. Si és ella qui guanya el proper dilluns 1 de febrer, ‘faig el que em demanin‘ per celebrar-ho; fins i tot capbussar-se i nedar entre taurons, que li fan molta por, ha dit.

Per la seva banda, Xuso Jones ha restat importància a les acusacions de Fórmuta TV, que avui ha publicat una informació en què assegura que la tria del jurat d’experts de la gala de dilluns l’afavoreix, ja que el compositor del seu ‘Victorious‘ és un dels autors de l'”Euphoria” de Loreen, que serà membre del jurat. El murcià ha sigut taxatiu respecte aquesta qüestió: A Peter Boström ‘no el conec ni en persona. Ni he parlat amb ell. No l’he vist mai‘ Jones ha deixat clar que ‘me’n desentenc‘, de les acusacions, que ha titllat “d’eurodrama“. El candidat espanyol ha dit que és força difícil configurar un jurat d’experts que no tinguin cap mena de relació amb els artistes que competeixen per anar a Eurovisió, perquè ‘tots ens coneixem‘ i, segons ha afegit Barei, tots han coincidit en un moment o altre. Xuso Jones no ha avançat com serà la seva posada en escena dilluns, però sí que ha assegurat que no serà la mateixa que la que duria a Estocolm si és ell el guanyador de la gala. De cara a Suècia ‘tinc pensada una bogeria‘, que tampoc no ha volgut avançar. En el suposat cas que fos ell qui representés Espanya i a més guanyés el Festival, el cantant murcià ha dit que seria capaç d’introduir-se en una urna plena d’escarabats.

Finalment, María Isabel ha dit que ballarà durant la seva actuació, tot i que ha deixat entreveure que no ho farà al llarg dels 3 minuts del número per la dificultat que suposa. L’artista, segons ha dit, s’està preparant a fons per poder aconseguir compaginar cant i ball. Dilluns vinent actuarà acompanyada de ballarines i coristes per defensar el seu ‘La vida sólo es una‘, que ella ha definit com a ‘tema espanyol amb tocs llatins‘. De cara a Estocolm, no descarta dur algun vano com a homenatge a la seva actuació a l’Eurojúnior 2004, que va guanyar amb ‘Antes muerta que sencilla‘. ‘Hauria de pensar-ho‘, ha respost als fans. De tota manera, ha dit que és partidària d’alguna cosa senzilla tot i que no hi ha pensat gaire, perquè en aquests moments està centrada a preparar l'”Objetivo Eurovisión” del pròxim dilluns. L’andalusa ha explicat també que, si no és triada per representar Espanya enguany, tornarà a provar-ho en una altra ocasió; ‘fins que ho aconsegueixi!‘, ha bromejat, perquè anar al Festival ‘és un somni. Sempre ho he tingut al cap‘. L’artista ha dit que Eurovisió ‘és el festival musical més important que hi ha‘ i vol representar Espanya ‘fent el que més m’agrada: cantar!‘ María Isabel ha afegit que la perspectiva actual és molt diferent a quan hi va anar ara fa 11 anys quan era una nena; aleshores, ha dit, tot era cantar i jugar, però ara ‘la responsabilitat és major‘.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »