Maverick obrirà ‘Objetivo Eurovisión’ i Electric Nana, la darrera en actuar

Maverick serà l’encarregat d’obrir ‘Objetivo Eurovisión‘, la final espanyola del proper dilluns 1 de febrer, en què es triarà el pròxim representant de TVE al Festival d’Eurovisió. Després del castellonenc actuaran, en aquest ordre, Barei, Xuso Jones, Salvador Beltrán, María Isabel i, finalment, Electric Nana. Ho ha determinat el sorteig que s’ha fet aquest matí a Madrid en el transcurs de la roda de premsa de presentació de la gran final de dilluns. La gala, que finalment començarà a les 22.15h i serà retransmesa en directe a través de La1 de TVE, comptarà amb una actuació de Loreen, guanyadora del Festival de 2012. Per la seva banda, Brequette, Jorge González, Coral Segovia, Mirela i D’Nash interpretaran  un medley fet de diferents fragments de temes que prèviament ja han representat Espanya a Eurovisió.

En el transcurs de la roda de premsa, Federico Llano, cap de la delegació espanyola al Festival, ha explicat que el vot dels espectadors valdrà el 40% de les puntuacions que finalment rebin els 6 candidats. El vot del jurat d’experts presents a l’estudi (que integraran Loreen, Edurne i Carlos Marín, membre d’Il Divo) i el del jurat internacional suposaran el 30% cadascun. Com ja s’havia dit dies enrere, TVE ha negociat amb les operadores telefòniques una reducció dels preus dels missatges SMS de cara a la gala de dilluns. Properament, TVE també donarà a conèixer els membres dels diferents jurats internacionals que prendran part en la gala, la nota dels quals, conjunta, donarà una única valoració sobre els artistes i els temes que aspiren a representar Espanya a Eurovisió.

Objetivo Eurovisión‘ serà presentat per Anne Igartiburu, que comptarà amb l’ajut de Julia Varela, que es farà càrrec de les connexions amb el backstage on hi haurà els artistes i les seves famílies, que igualment participaran en el programa. Toñi Prieto, directora d’Entreteniment de TVE, ha destacat al començament de la roda de premsa que enguany s’ha aconseguit una llista de candidats joves, amb experiència, talent i, en global, amb varietat d’estils perquè tots els espectadors s’hi puguin sentir reprrsentats per un o per un altre.

(Foto: TVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »