TVE i candidats rebutgen favoritismes del jurat d’experts

TVE i els candidats a representar Espanya en el pròxim Festival d’Eurovisió han rebutjat les insinuacions de Fórmula TV en el sentit que el jurat d’experts de la gala de dilluns dia 1 de febrer afavorirà Xuso Jones, Barei i Salvador Beltrán. Segons va publicar aquesta setmana la revista, especialitzada en el món de la televisió, els membres del jurat d’experts que ha triat TVE tenen alguna mena de relació professional amb els 3 candidats esmentats; principalment, Xuso Jones. Segons explica Fórmula TV, l’artista murcià és amic d’Edurne, membre del jurat d’estudi, arran la participació d’ambdós en la tercera edició del programa ‘Tu cara me suena“, d’Antena 3, la temporada 2013/14. Fórmula TV, a més, connecta Xuso Jones amb Loreen, ja que Peter Boström, compositor del seu tema ‘Victorious‘, és coautor, també, de l'”Euphoria” amb què la sueca va aconseguir la victòria en el Festival de 2012. Boström, a més, també va participar en la composició de l'”Amanecer” amb què Edurne va competir a Eurovisió l’any passat a Viena. Finalment, la revista troba una altra vinculació de Xuso jones amb un parell de membres del jurat, en aquest cas a través de la seva casa discogràfica, Sony Music Spain. Aquest és el segell d’Edurne i és amb qui Carlos Marín, tercer membre del jurat d’estudi, està treballant actualment l’edició d’un nou DVD. Sony és qui ha presentat el ‘Victorious‘ a ‘Objetivo Eurovisión‘. Sony , a més, és la casa discogràfica del català Salvador Beltrán. Fórmula TV també implica en aquesta xarxa d’interessos a Barei, ja que és autora d’un dels temes que Edurne ha inclòs en el seu darrer treball discogràfic.

Interrogats sobre aquesta qüestió, Federico Llano, Xuso Jones, Barei, Maverick i María Isabel han rebutjat de manera contundent qualsevol sospita de manipulació del jurat d’experts que els haurà de valorar el pròxim dilluns. El cap de la delegació espanyola a Eurovisió ha declarat precisament a Fórmula TV que “en el món de la música, és impossible que hi hagi algú que no tingui res a veure amb la resta” de companys de professió; “sempre hi ha relacions“. És el mateix argument que ha utilitzat Toñi Prieto, directora d’Entreteniments de TVE. Prieto ha afegit que l’Ens públic “compta amb que el jurat valorarà amb criteri artístic” els 6 candidats de dilluns. Barei és del mateix parer. Per la seva banda, María Isabel ha destacat que tant Edurne com Loreen i Carlos Marín “són professionals“, aspecte que també apunta Maverick, en assegurar que a ‘Objetivo Eurovisión‘ els membres del jurat d’estudi “votaran pel que fem aquella nit

(Foto: Antena 3)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »