Barei, favorita per als lectors de Fórmula TV i els socis d’Ogae Espanya

Barei amb el seu ‘Say yay‘ és la favorita de la gala del pròxim dilluns 1 de febrer per als lectors de la revista Fórmula TV i per als socis d’Ogae Espanya. L’artista encapçala el sondeig de Fórmula TV amb el 29,4% dels vots emesos fins a les 13.00h. En segon lloc, molt a prop, hi ha el murcià Xuso Jones amb un 27,9% dels vots. En tercera posició hi ha el ‘Now‘ d’Electric Nana, seguit de ‘La vida sólo es una‘ de María Isabel, que de moment ha recollit el 17,3% de les votacions. Molt enrere hi ha Maverick, amb el 3,5%, i el català Salvador Beltrán, amb tan sols l’1,8% dels vots.

Per la seva banda, els socis d’Ogae Espanya han triat majoritàriament Barei com la seva favorita per representar Espanya a Estocolm. L’artista ha rebut el 12 del 51% de socis que han participat en la votació. Barei ha sumat 2724 vots. En segon lloc hi ha Xuso Jones, que ha estat el més votat pel 27% de membres d’aquest club; en total, 2258 punts. En tercer lloc hi ha María Isabel, amb 2086 punts, seguida per Electric Nana amb 1766. Igual que en el cas dels lectors de Fórmula TV, Salvador Beltrán (1214) i Maverick (998) són els menys votats.

(Foto: Ogae Espanya)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »