Sandhja, l’aposta finlandesa per a Eurovisió 2016

Flag_FinlyandiiFINLÀNDIA

Sandhja, ‘Sing it away

Autors: Sandhja, Milos Rosas, Heikki Korhonen, Petri Matara i Markus Savijoki

Sandhja representarà Finlàndia a Estocolm. I ho farà amb ‘Sing it away‘, un tema que ella també ha contribuït a composar i que està distribuint Sony Music des del passat mes de gener. L’artista, que també és compositora i que va publicar el seu album de debut al 2014, ha estat la més votada pel jurat d’estudi i ha quedat tercera en el televot de l'”Uuden Musiikin Kailpailu“, que ha tingut lloc aquest vespre a Helsinki. En total, Sandjha ha acumulat 160 punts, 6 més que Saara Aalto, que ha quedat segona amb ‘No fear‘. En la final, en total, hi han pres part 9 candidatures. Al llarg del show, hi han intervingut els Lordi, guanyadors del Festival de 2006 amb ‘Hard rock hallelujah‘, i els Pertti Kurikan Nimipäivät, que varen representar Finlàndia l’any passat a Viena amb ‘Aina mun pitää‘.

(Foto: YLE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »