Publicada ‘You are the only one”; la gran esperança de Rússia

Russian FlagRÚSSIA

Sergey Lazarev, ‘You are the only one’

Música: Philip Kirkorov & Dimitris Kontopoulos. Lletra: John Ballard & Ralph Charlie Fahel

 

 

La televisió pública de Rússia ha presentat avui el videoclip de ‘You are the only one‘, el tema amb què Sergey Lazarev intentarà aconseguir la victòria el pròxim mes de maig a Estocolm. Ha estat la première de la cançó, de la qual tan sols se n’havien avançat uns dies enrere uns quants segons. Rússia és un dels favorits a la victòria en el Festival, segons es desprèn de les apostes de pagament, que la col·loquen en la tercerca posició darrere Polònia i Suècia, entenent que els apostants donen per fet que la preselecció polonesa d’aquest vespre la guanyarà Margaret, amb el seu tema ‘Cool me down‘.

Sergey Lazarev és una de les estrelles més cotitzades de Rússia i dels països de l’antiga òrbita soviètica. Durant l’acte de presentació del seu tema, l’artista ha dit que ‘You are the only one‘ “té un poder i un magnetisme increïbles“. L'”emotivitat” i l'”energia” que segons ell desprèn la cançó el varen captivar des del moment que la va escoltar per primer cop i el varen acabar de decidir a acceptar la proposta de representar el seu país al Festival, segons ha explicat. El videoclip presentat avui ha estat dirigit per Konstantin Cherepkov, que anteriorment ja havia treballat en altres produccions de Lazarev. Junt al cantant, en la producció hi apareix també la model Vladislava Evtushenko.

Lazarev, de 32 anys, va saltar a la fama en formar part de la banda Smash!!, que es va dissoldre al 2006. En aquell moment, Sergey Lazarev va aprofitar per fer carrera en solitari. Aquell mateix any va aconseguir el premi al millor solista debutant en els premis de la cadena russa MUZ TV. Al 2008 ja va intentar representar Rússia a Eurovisió amb el tema ‘Flyer‘, però va quedar quart en la preselecció nacional, que va guanyar Dima Bilan. Té ja 4 discos al mercat a més d’un recopilatori, titulat ‘The best‘, i editat per Sony Music al 2015. Lazarev canta des dels 10 anys, en què va ingressar en un cor infantil. De jove, va participar en diversos concursos de televisió. Va guanyar el ‘Bravo bravissimo‘ italià. També ha fet carrera com a actor, després d’haver-se graduat a la prestigiosa escola del teatre MKHAT de Moscou. Ha participat en obres de teatre musical i ha interpretat papers en grans produccions basades en obres de Pushkin.

(Foto: RTR)

Translate »