La banda grega Argo subtitueix un dels seus membre per un ballarí

Roxides amb Helena Paparizou (Foto: Talentcast)

Roxides amb Helena Paparizou (Foto: Talentcast)

El sextet grec Argo, que defensarà el tema ‘Utopian land‘ al pròxim Festival d’Eurovisió, ha decidit renunciar a un dels seus membres i substituir la seva plaça dalt de l’escenari del Globen amb un ballarí. El límit màxim d’artistes que poden actuar en directe al Festival és de 6; d’aquesta manera, el sextet grec ha hagut de sacrificar una de les seves places per acompanyar-se de Bill Roxenos, ballarí i coreògraf de 22 anys. Ilias Kesidis, corista i percusionista de la banda, viatjarà amb el grup a Estocolm però finalment no podrà actuar en directe. Roxenos posarà en escena una coreografia a Maria Lyraraki, coneguda pels seus treballs previs al Festival, amb Grècia, com la de Sakis Rouvas al 2004 i la de l’any passat a Viena, amb Maria Elena Kyriakou.

Roxenos, que també és model i professor de ball, està afincat a Londres i ha participat en videoclips d’Helena Paparizou, a qui també ha acompanyat en algun concert. També ha format part de l’equip artístic en gira de Sakis Rouvas i ha ballat en diversos programes de televisió, com ara l'”X Factor” britànic.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »