‘Amanecer’ es presentarà el proper dia 1 de març

‘Amanecer’, el tema amb què Edurne participarà en la propera edició del Festival d’Eurovisió, serà presentat oficialment el proper diumenge 1 de març, a partir de les 12.00h, a través del web de TVE. Fins aleshores, l’Ens públic i l’artista madrilenya aniran alimentant el misteri, amb presentacions parcials, tant de fragments de la cançó com d’imatges del videoclip. Edurne va enregistrar a Barcelona la veu d’Amanecer’. La música es va fer a Madrid, amb la participació de l’Orquestra de RTVE. La peça ha estat masteritzada en estudis espanyols i de Suècia. L’artista gravarà al març amb l’Orquestra i els Cors de l’Ens públic una versió simfònica del tema amb què viatjarà a Viena.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »