Arrenquen les vendes del ‘Throw the dice’

Quart dia de venda de la reedició del ‘Throw the dice” de Barei, que ja inclou el ‘Say yay‘; l’album ocupa actualment el número 23 en descàrregues a l’iTunes, i escalant posicions. En aquesta plataforma, el número 1 és ‘The very best of Prince‘, coincicint amb la recent mort de l’artista. Mentrestant, encara falten dies per saber com està funcionant en general la venda del nou treball de la representant espanyola, ja que a dia d’avui tan sols es coneixen els resultats de la setmana del 8 al 14 d’abril. Entre aquestes 2 dates, el single del ‘Say yay‘ ha estat el 71 més venut en tot l’Estat. Barei va tornar a llançar el seu últim disc el passat dia 22, però ara, amb el segell Universal, que l’ha fitxada poc després de guanyar el dret de representar Espanya al Festival d’Eurovisió.

L’artista, que actuarà dijous en una gala a l’ambaixada de Suècia a Madrid, té programada també una festa al Palacio de la Prensa de Madrid a l’endemà a partir de les 19.00h. L’accés serà gratuït i les entrades es començaran a posar a disposició dels fans dijous a les 16.00h fins a esgotar-se. Es tractarà d’una sessió amb música eurovisiva on la madrilenya interpretarà diversos temes del seu ‘Throw the dice‘ en versió acústica. En la seva línia de promocionar la seva candidatura, TVE ha creat un concurs on es premiarà 10 fans amb conèixer Barei en persona tot just després de la festa. Per participar-hi, els interessats hauran d’enregistrar-se cantant un fragment del ‘Say yay’ i enviar el video a les xarxes socials amb el hashtag #meetandgreetBarei.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »