Un càncer de mama obliga Remedios Amaya a suspendre la seva gira

Remedios Amaya ha suspès la gira de concerts que tenia previst fer per tot Espanya per presentar el seu darrer treball discogràfic, el “Rompiendo el silencio“, que va llançar el passat 6 de març. Un càncer de mama n’ha estat la causa. Segons un comunicat de Warner Music, la seva casa discogràfica, l’artista ha mostrat la seva voluntat de tornar als escenaris tan bon punt sigui possible i que “es mostra amb forcesd per fer front aquest cop“. Amaya havia declarat recentment en una entrevista a l’agència EFE que travessava el millor moment de la seva vida, “tan musical com personalment“. La gira de concerts, que incloïa la nova versió del “Quién maneja mi barca“, havia de dur Amaya a Barcelona el pròxim mes de juliol. El nou treball de l’artista posava punt final a 13 anys de silenci en la primera línia musical, motiu pel qual Remedios Amaya va decidir titular el disc fent referència a aquesta reaparició.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »