L’escenari d’Eurovisió 2016, ja és a punt!

Seixanta-cinc tones d’escenari, on els artistes tindran 220 metres quadrats per actuar, 50 metres d’amplada i 32 de fons. També s’hi ha instal·lat un dispositiu per a la pirotècnia. Un innovador joc de llums permetrà crear il·lusions òptiques i espais virtuals. Nou-cents metres quadrats de leds i 64 micròfons. El Festival d’Eurovisió serà retransmès per 40 càmeres i mobilitzarà 220 tècnics per fer possible el directe de cadascuna de les 3 gales del show. En total, 172 camions de producció i un consum diari de 10.000 litres de fuel per als 10 generadors elèctrics que faran possible l’espectacle musical més important, més gran i més veterà de la televisió mundial. L’escenari del Festival ja és a punt! Dilluns 2 de maig comencen els assajos!

(Foto i video: Eurovision.tv)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »