França lidera l’Ogae International Poll 2016 quan tan sols falten 7 clubs per votar

Amir Haddad lidera l’Ogae International Poll 2016 amb 345 punts, seguit del rus Sergey Lazarev, segon amb 324, quan tan sols falten 7 clubs per votar; entre ells, el d’Andorra. Francès i rus han mantingut una lluita frec a frec des del començament de les votacions, deixant sempre molt enrere l’australiana Dami Im, que continua tercera, ara amb 234 vots. La segueixen Poli Genova, amb 142, Francesca Michielin amb 129 i, sisena, Barei, amb 127. Hores d’ara, a punt de què finalitzin les votacions, encara hi ha 14 països que no s’han estrenat en el marcador; entre ells, un parel de big Five: Alemanya i el Regne Unit. També hi ha Grècia, Bòsnia Hercegovina, Finlàndia i Holanda. Els 7 cluns de falten per votar, a més d’Andorra, són els d’Àustria, Azerbaidjan, Alemanya, Israel, Suècia i el Regne Unit.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »