Barei lluirà a Estocolm una “barreja de luxe i sporty”

Cent per cent Barei; és el que no s’ha cansat de repetir un i altre cop l’artista madrilenya quan se li pregunta sobre l’estilisme que lluirà durant la seva actuació al Festival. Avui, però, TVE ha desvetllat algun detall més sobre com anirà l’artista el pròxim 14 de maig. assessorada per l’estilista de TVE Raúl Amor, Barei durà un look que serà “una barreja de luxe i sporty“, on no hi faltaran les sabatilles esportives línia moda urbana que calça habitualment en les seves actuacions. Barei ha tornat a repetir que vol una cosa més en la línia de Loreen, Mans Zelmerlöw i de l’holandesa Ilse Delange, que va quedar segona en el Festival de 2014. La representant espanyola va descartar el vestit llarg des d’un bon començament, perquè no li facilitava els moviments en què consistirà la seva coreografia. Dies enrere, ja va desvetllar que el color que predominarà en l’escenari durant la seva actuació serà el negre. El dissenyador Raúl Amor és figurinista i estilista de RTVE des de 2008, on treballa fent propostes d’estil. Anteriorment, havia dissenyat roba per a pel·lícules, obres de teatre i programes de televisió.

(Foto: TVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »