El “Say yay”, tema favorit de Dami Im

“És la meva favorita absoluta. És com una cançó himne d’una gran festa divertida amb un video molt modern”. Són paraules de Dami Im, la representant australiana a Eurovisió 2016, que avui ha fet públic el seu Top 5. Així, després de Barei, completen la llista de la cantant d’origen coreà, l’amfitrió Frans, el gran favorit d’enguany, Sergey Lazarev; l’exmembre de Westlife Nicky Byrne, i en cinquè lloc, l’isrealià Hovi Star.

Dami Im s’ha mostrat ansiosa per veure la posada en escena de Rússia, amb l’expectativa creada amb el videoclip del “You are the only one“, que “ho té tot; trons, llamps, foc…“. Del suec Frans ha destacat “duu una cançó maca, però el que realment m’agrada és ell; és jove, fresc i amb caràcter. Està molt bé veure en acció els joves nous talents“. De Nicky Byrne, Im ha destacat que és “un gran cantant” i d’Star, que duu la millor balada d’enguany.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »