El clip d’Edurne, llest!

Edurne cantarà “Amanecer” el proper mes de maig a Viena
Edurne ja ha enregistrat el video de promoció d'”Amanecer“, el tema amb què representarà Espanya en el proper Festival d’Eurovisió. De moment han transcendit molt pocs detalls del clip. L’únic que ha explicat TVE és que la peça ha estat dirigida pel fotògraf i productor audiovisual Germán de La Hoz, un dels creadors del videoclip “Make you rock” de Mónica Naranjo, entre d’altres creacions. Edurne, que compartirà la història que s’explica en el clip amb una cara coneguda de la qual encara no se n’ha volgut desvetllar la identitat, apareixerà vestida de guerrera hel·lènica. El clip, que serà presentat en les properes setmanes, en una data encara per decidir, incorporarà efectes 3D.
Segons ha explicat l’Ens públic, el tema amb què la madrilenya competirà a Viena, és “espectacular. Té força” i amb un missatge que s’estén fàcilment, “siguis d’on siguis”. “Amanecer” l’han composat Tony Sánchez-Ohlsson, Thomas G:sson i Peter Boström. Edurne buscarà la tercera victòria espanyola al popular Concurs el proper dissabte 23 de maig. Abans, però, tindran lloc les 2 semifinals del Festival. Els telespectadors espanyols podran votar en la primera, junt als d’Àustria i França. En aquesta primera semifinal hi participaran 16 països, entre els quals hi ha Grècia, Holanda, Finlàndia, Bèlgica, Dinamarca, Estònia, Sèrbia i Rússia. TVE emetrà tan aquesta com la segona semifinal del certamen.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »