Desvetllat el Jurat espanyol: Xuso Jones, Salva Beltrán, Maverick, Electric Nana i Coral Segovia

Quatre dels rivals de Barei en la preselecció espanyola d’enguany formaran part del Jurat professional de TVE. Xuso Jones, Salva Beltrán, Maverick i Electric Nana han acceptat l’oferiment de l’Ens per valorar i puntuar totes les cançons que participaran a la primer semi i a la gran final del 14 de maig. Els acompanyarà Coral Segovia, que ha intentat representar Espanya un total de 5 cops entre 2005 i 2010. El periodista Jota Abril, que presenta junt a Mariló Montero el programa ‘Las mañanas de La 1‘, en serà el portaveu. Eurovisió ha fet públics a primera hora d’aquesta tarda els noms de tots els integrants dels Jurats d’Europa. Tan sols falta per constituir el de Grècia. Diversos artistes que han participat prèviament a Eurovisió faran aquest cop de jurat. Entre ells, l’albanesa Kejsi Tola, el bielorús Teo, el belga Axel Hirsoux, el búlgar Stojan Yankoulov, el danès Basim, l’hongaresa Kati Wolf, la irlandesa Molly Sterling, la montenegrina Andrea Demirovic, la polonesa Monika Kuszynska i la sèrbia Bojana Stamenov. La més jove de tots els jurats serà la cantant macedònia Anja Veterova, de 16 anys, i el més gran, el compositor rus Gennady Gladkov, de 81.

(Foto: RTVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »