Ja és oficial; Edurne, a Viena

Edurne acaba de complir 29 anys
TVE ha fet oficial aquest matí el que tothom sabia des de dilluns: Edurne representarà Espanya en el proper Festival d’Eurovisió, que es farà a Viena el proper mes de maig. Ho farà amb”Amanecer“, un tema pop de Tony Sánchez Ohlsson que l’artista cantarà totalment en castellà. Edurne, que es va donar a conèixer per al gran públic al 2005, arran de la seva participació en la quarta edició d’Operación Triunfo, ha dit en la seva compareixença davant els mitjans de comunicació que es va proposar per primer cop anar al Festival quan va escoltar el tema amb què finalment viatjarà a Viena. De moment, d'”Amanecer” tan sols existeix la maqueta; ni tan sols se n’ha fet una versió d’estudi i molt menys un videoclip. A partir d’ara, l’artista madrilenya i TVE tenen un termini d’entre 3 i 4 setmanes per poder avançar feina i presentar oficialment la cançó a la UER.
Edurne ha explicat que el tema de Sánchez Ohlsson “és meravellós i m’ha arribat molt endins“; “em va enamorar des del primer moment“. Tot i ser una canço pop, l’artista ha comentat que el d'”Amanecer” és un tipus de ritme amb què TVE no ha competit mai al Festival. Mai no s’ha presentat l’ocasió de competir a Viena cantant en anglès, ja que segons l’artista, el tema ja se li va presentar en castellà. TVE no ha volgut desvetllar quins altres artistes van temptejar perquè els representés a Eurovisió. Marta Sánchez va haver de desmentir a primers de setmana que fos ella la seleccionada per viatjar a Viena, després que una web especialitzada en el Festival publiqués especulés amb què la publicació del seu nou treball es postposés per poder preparar millor la seva participació en el poular concurs.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »