Barei: “Tornar a Eurovisió? De moment no! Hi ha coses que em ve de gust provar un sol cop!”

No descarta canviar de parer més endavant però ara mateix, Barei no tornaria a Eurovisió. En una sessió a Periscope aquesta mateixa tarda per agrair als seus seguidors el suport rebut en l’aventura d’Estocolm, l’artista ha dit que “hi ha coses que em ve de gust viure un sol cop“. Seguida en directe per gairebé 700 usuaris, la madrilenya ha dit que ha ha estat avui que ha vist la seva actuació al Globen Arena i s’ha mostrat satisfeta amb el resultat; “m’ha agradat!“. Tot i que la veu no la té bé i no ha volgut cantar res en directe, malgrat que els seguidors li ho demanaven, Barei ha dit que, anímicament, ara mateix ja es troba millor després del cop inicial: “Estic molt contenta. Vaig estar de baixada després de la votació” perquè, entre d’altres coses, pretenia retornar el suport rebut amb una bona posició. Però després de parlar-ne, es troba més tranquil·la. També perquè, segons ha confessat, temia que l’ataquessin, cosa que no ha vist enlloc, ni tan sols en aquells que l’havien criticat abans del Festival: “Tot el que m’heu dit és positiu!“. La principal mostra la va tenir ahir a l’aeroport Adolfo Suárez de Madrid, on va ser rebuda per nombrosos fans a qui ha volgut agrair el detall d’anar-hi per donar-li una calorosa benvinguda. Barei va rebre regals; rams de flors, poesies, cartes… Ja va rebre el suport dels fans al mateix aeroport de la capital sueca i fins i tot dins l’avió que la traslladava a Espanya, on el passatge va interpretar el ‘Say yay‘ per homenatjar-la. Vist això, ha dit, s’ha adonat que participar al Festival “val la pena; el lloc no és tan important en comparació a tot això!“.

Barei també ha fet un bon balanç del seu pas pel show perquè “hi he guanyat molt més del que hi he perdut“. Des d’aquest punt de vista, citava les col·laboracions que han sorgit aquests dies a Estocolm, com ara “la més immediata“, amb Amir Haddad, que serà en anglès i francès. També en té una d’aparaulada amb Sandhja, la cantant finlandesa, que s’allotjava al mateix hotel que la delegació espanyola. Podria fer-ne una també amb Hovi Star, de qui Barei s’ha fet amiga. I “m’encantaria fer-ne una amb Frans“, de qui ha dit que és molt tímid però que a mesura que el tractava “al final es deixava anar“. L’artista també ha fet contactes amb diferents autors per treballar plegats en la composició de cançons; una vessant que la madrilenya vol potenciar d’ara endavant. Igualment, ha dit que d’Eurovisió s’emporta altres coses que li serviran per a la seva carrera musical, al marge de l’experiència, com ara disciplina, responsabilitat i acceptació. Ha destacat el bon clima regnant entre els participants, perquè hi ha hagut “zero rivalitat“: Sergey Lazarev va ser “molt carinyós amb mi“; Dami Im, que duia “una posada en escena brutal“, li va dir que volia aprendre el seu pas de ball. “Ira Losco és meravellosa!“; Barei va ser una de les primeres a saber que estava embarassada, abans que la maltesa ho fes públic a Suècia mateix. “Poli Genova té una energia molt positiva i és un sol!“. I s’ha mostrat sorpresa pel 21è lloc de Xipre; Barei ha dit que la proposta dels Minus One era molt millor que d’altres que varen acabar en una millor posició. D’Hongria ha destacat que Freddie duia “un gran tema. Era un dels meus favorits!“, a part de destacar el físic de l’artista. També ha declarat que “Estocolm és preciós!“, tot i que va visitar la ciutat envoltada de càmeres que la seguien pertot arreu. Precisament això és el que ha valorat després de tornar de Suècia; poder fer vida en privat, sense ser retransmesa en directe ni per ella ni per ningú altre.

La representant espanyola ha tingut paraules d’agraïment per a la seva companyia discogràfica, Universal, i per a TVE. També per a la BBC britànica, per haver triat el ‘Say yay‘ per fer la promoció del Festival. En definitiva, més enllà d’Eurovisió, Barei ha dit que “això continua!“; si ella i les seves coristes van aconseguir posar dempeus el Globen i fer-lo ballar dissabte, “això vol dir que ho podem tornar a aconseguir!“. Així, ara, per a ella, el més immediat és començar a preparar el seu nou disc, composar per a altres cantants i programar la gira de promoció del “Throw the dice“, que va ser reeditat poc abans del Festival amb el segell Universal. També ha confessat que li agradaria quedar embarassada. És per això que de moment ha descartat fer un descans, tal com havia previst inicialment; i és que tan ella com el seu productor i actual parella, Rubé Villanueva, consideren que cal aprofitar el punt màxim de popularitat que li ha donat participar al Festival.

(Foto: RTVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »