José María Iñigo podria renunciar a Eurovisió 2017

Ho ha dit avui en una entrevista que li han fet a RAC1, on el veterà periodista ha dit que li fa mandra viatjar a Ucraïna, recordant l’experiència de Bakú 2012; “és massa luny; no m’hi veig fent un trajecte de 7 o 8 hores en avió, però veurem què passa finalment!“. Iñigo ha explicat que no entén què ha passat aquest any amb el televot, ja que li resulta incomprensible que Barei tan sols hagi obtingut 10 punts per part dels televidents. Així, considera que el Festival, actualment, és una mena de “loteria” en la qual Espanya ha d’intentar fer una actuació “decent” i aconseguir una posició “acceptable“. José María Iñigo ha tret valor als arguments a la campanya iniciada per alguns eurofans a través de la plataforma Change.org per fer que Toñi Prieto i Federico Llano abandonin qualsevol mena de responsabilitat en les projectes d’Espanya a Eurovisió. El periodista ha dit que el Festival és un concurs en què prenen part 42 països, com ha estat el cas del show celebrat recentment a Estocolm. En ell, ha dit, tan sols guanya un sol país, però això no implica que els caps de delegació dels altres 41 països participants hagin de dimitir.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »