Jamala va interpretar ‘1944’ al maig de 2015

Era només un assaig. No tenia ni la mateixa lletra ni tan sols era la mateixa versió“. Han estat les paraules de Jamala a través del seu perfil de Facebook quan se l’ha acusat d’haver interpretat en públic el tema guanyador dissabte al Festival d’Eurovisió, el ‘1944′, el 18 de maig de l’any passat en un concert a Kiev. D’aquesta manera, l’artista hauria incomplert una de les normes de la xarxa organitzadora del certamen, que exigeix que els temes participants siguin del tot inèdits i no s’hagin comercialitzat ni cantat en públic abans de setembre de l’any anterior al Festival. L’UER, però, encara no s’ha pronunciat al respecte. Aquell maig de 2015, Jamala titulava el seu tema “La nostra Crimea” i l’interpretava íntegrament en tàtar amb lleugeres diferències quant a la composicó musical. Podeu escoltar-la a partir del minut 4 del següent video.

(Foto: Andres Putting)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »