El Consell d’Administració de RTVE podria tractar dijous la batacada de Barei

Segons informa el portal de notícies Bluper, el Consell d’Administració de RTVE,  que es farà el pròxim dijous, podria tractar el fracàs de Barei a Estocolm. Sense citar cap nom, el web assegura que determinats membres del Consell volen que es tracti el paper d’Espanya al Festival, tot i que tenen poques esperances de què s’aprovi cap destitució. Segons la mateixa informació, aquest grup de membres del Consell vol que RTVE faci més cas al parer de la comunitat eurofan perquè, diuen, hi ha experts en música i en espectacles i fa anys que són seguidors del Festival. Les mateixes fonts veuen amb bons ulls el canvi experimentat en la manera com es planteja Eurovisió la televisió francesa, que després de rellevar els responsables dels darrers anys, ha aconseguit retornar al Top 10 del Concurs i, fins i tot, estar al capdamunt en les cases d’apostes, amb la participació d’Amir Haddad a Estocolm. Per ara, l’única veu de TVE que s’ha pronunciat respecte la campanya dels eurofans en contra del cap de la delegació espanyola, Federico Llano, i la responsable d’Entreteniments de TVE, Toñi Prieto, ha estat el periodista José María Íñigo, que va retransmetre el Festival des de Suècia junt a Julia Varela. Segons va dir recentment en una entrevista a RAC1 el veterà informador, dissabte passat va guanyar un país i 41 més varen pedre, cosa que no implica que els responsables d’aquestes 41 delegacions hagin de dimitir.

(Foto: El Confidencial)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »