La tria de l’anglès, única referència a Eurovisió en el Consell d’Administració de RTVE

El president de RTVE, José Antonio Sánchez, ha lamentat avui que Espanya hagi competit amb un tema interpretat íntegrament en anglès en el Festival d’Eurovisió. Aquest ha estat l’únic pronunciament oficial que ha fet avui l’Ens públic sobre la darrera edició del Concurs en el marc de la sessió del Consell d’Administració de RTVE. Tal i com ja havia avançat l’Eurobloc, els directius de RTVE no tenien cap intenció de qüestionar el projecte avalat per Federico Llano, com a cap de la delegació espanyola al Festival, ni per Toñi Prieto, com a responsable d’Entreteniment de TVE. Segons informa Bluper, Miguel Ángel Sacaluga, membre del Consell nomenat a proposta del PSOE, ha tractat de provocar sense èxit un pronunciament de l’Ens respecte el nou fracàs espanyol al Festival, aquest cop amb el 22è lloc de Barei a Estocolm. En la sessió, s’ha anunciat el nou organigrama de RTVE, que inclou diferents cessaments i nomenaments, però que en cap cas no afectaven les àrees de TVE responsables d’organitzar la participació espanyola al Festival.

(Foto: RTVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »