Les exigències a TVE van apartar Marta Sánchez d’Eurovisió 2015

Marta Sánchez va estar a punt de representar Espanya al Festival d’Eurovisió 2015 amb el tema ‘El ganador‘. Ho certifiquen fons de l’Ens públic. Tot i això, i segons desvetlla avui mateix la revista ‘Vanitatis‘, vinculada a ‘El Confidencial‘, les exigències de l’artista van fer que TVE acabés desestimant la candidatura de l’excomponent d’Olé Olé i acabés optant per Edurne. Segons ha pogut saber la publicació del cor, l’artista gallega havia demanat disposar de tota una planta d’hotel a Viena, cosa que TVE va rebutjar, entre d’altres peticions de Sánchez que no han estat desvetllades.

Pocs dies abans que es fes l’anunci de què Edurne havia estat elegida internament per representar Espanya al Festival que s’havia de celebrar a Viena, Marta Sánchez fer algunes piulades a Twitter que varen fer pensar els fans i la Premsa que havia estat ella la triada per viatjar a Viena. No va ser fins que TVE va presentar Edurne que Sánchez va desmentir que ella hagués estat a punt de cantar a Eurovisió, lamentant que les seves paraules a les xarxes socials haguessin alimentat la confusió. El tema ‘El ganador‘ serà la cançó oficial de la Vuelta Ciclista a España. El passat mes d’abril en va enregistrar el videoclip.

(Foto: Última Hora)

‘El ganador’ (Youtube)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »