La retransmissió d’Eurovisió 2016, nominada a un premi Rose d’Or

La retransmissió del Festival d’Eurovisió 2016 ha estat nominada als premis Rose d’Or, que atorga anualment la Unió Europa de Radiodifusió (UER). El Festival produït per l’SVT sueca ha rebut la nominació en la categoria de millor programa d’entreteniment, i tindrà com a rivals, en la mateixa categoria, el documental britànic ‘Adele at BBC‘ i la pel·lícula alemanya ‘Mordkomission Berlin‘. El show ja havia rebut un Rose d’Or al 2012, però en aquest cas en la categoria de millor retransmissió en directe, després del Festival que va emetre l’ARD alemanya des de Düsseldorf. Els premis, que enguany commemoren la 55ª edició, es lliuraran en una gala especial que es farà al Centre de Conferències Axica de Berlín el pròxim 13 de setembre. Els Rose d’Or es varen crear al 1961 i premien l’excel·lència en la producció de ràdio i televisió entre tots els membres de l’UER.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »