Ruth Lorenzo reitera el seu interès en tornar a Eurovisió

Ruth Lorenzo continua mostrant interès per representar de nou Espanya al Festival d’Eurovisió. L’artista murciana ho va ratificar ahir en el transcurs d’una entrevista que li varen fer al programa “No es un día cualquiera” de Ràdio Nacional. Un cop acabat el Festival de 2014, Lorenzo ja va anunciar la seva intenció de repetir, però va demanar un marge de tres anys per poder fer la seva gira i enllestir el seu treball discogràfic. Aquells tres anys caduquen al 2017. La murciana, tot i això, va insistint en aquest missatge des de finals de 2015, quan va anunciar, en una entrevista a Fórmula TV, que si TVE li proposava cantar a Estocolm 2016, hauria dit que sí “sense dubtar“.

Ruth Lorenzo actuarà a la sala Barts de Barcelona el pròxim 19 de novembre, en un concert que començarà a les 21.30h i que té entrades ja a la venda a partir de 23€. Un dia abans, l’artista haurà actuat a Joy Eslava de Madrid. El 17 de desembre ho farà a l’Auditorio Víctor Villegas de Múrcia.

(Foto: RTVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »