Oficial: Viena 2015!

Avui s’ha fet pública la decisió: Viena acollirà la 60ª edició del Festival d’Eurovisió. El triple concert es farà al Wiener Stadthalle, l’únic escenari amb què la capital austríaca competia per aconseguir organitzar   el show. Tal com havia anunciat la UER anteriorment, les dates previstes per al Festival seran, finalment, els dies 19, 21 i 23 de maig de 2015.
 
El Wiener Stadthalle és un complex amb 6 sales on comparteixen espai gimnasos, una pista de gel i espais per a concerts de petit format, per a espectacles amb capacitats mitjanes i espectacles més grans, com ara el Festival d’Eurovisió. La sala on s’organitzarà el Concurs té capacitat per a 16.000 espectadors, però la xifra quedarà reduïda un cop s’instal·lin l’escenari i tot l’equipament tècnic. Rod Steward, Eric Clapton, Backstreet Boys i Neil Young hi han actuat aquest passat mes de juliol.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »