El web sobre els 60 anys d’història del Festival guanya el Premi Lovie 2016

El web sobre la història del Festival d’Eurovisió ha guanyat el gran premi Lovie 2016. El guardó es lliurarà a Londres en una cerimònia que tindrà lloc el pròxim 27 d’octubre a la seu del British Film Institute. Els Premis Lovie, que enguany arriben a la seva sisena edició, els concedeix anualment l’International Academy of Digital Arts and Sciences, i pretenen guardonar les millors pàgines web europees de l’any en diferents categories. Són coneguts com els Òscars de la producció digital. El web 60th.eurovision.tv competia en la de televisió amb la pàgina de la sèrie de dibuixos animats britànica ‘Once upon an Ooo‘ i el docucrama franco-belga ‘Le dernier Gaulois‘. El web sobre la història del Festival d’Eurovisió va ser desenvolupat per Scrn amb supervisió de Sietse Bakker, antic responsable d’Events de la Unió Europea de Radiodifusió, i amb continugts, entre d’altres, de l’espanyol Víctor Escudero i l’estoni Jarmo Siim, que havia estat redactor en cap del web eurovision.tv. El disseny del web i la producció de la pàgina web es va fer a Barcelona, a l’estudi de l’agència de creativitat digital Elespacio. Enguany, el premi ha comptat amb un número rècord de projectes aspirants al guardó, en les seves diferents categories, procedents de gairebé 40 països, i ha rebut també un número rècord de votacions, que els usuaris podien enviar telemàticament al web del Premi.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »